top of page
Digital Cables

SKINTWIN TECHNOLOGIE

De huid is … inderdaad: onmisbaar in huidkanker screening. UV-beschadigingen uit het verleden, huidtype, aanwezigheid van moedervlekken en andere afwijkende elementen geven direct inzicht in de actuele toestand van de huid. Stel dat de toestand van de huid kan worden ingezien met een druk op de knop? Dat deze digitaal gedeeld kan worden met andere medisch specialisten? Die ook jaren later nog te raadplegen valt? 

Onze coporate-care programma's leveren de meest moderne zorg op gebied van huidkankerscreening. Met behulp van de laatste Vision technologie wordt een digitaal evenbeeld van de huid gemaakt: een eigen unieke SkinTwin! Met behulp van slimme software wordt de SkinTwin volledig gecontroleerd op de aanwezigheid van moedervlekken en UV-schade. De apparatuur en software die een SkinTwin creëren raken niet vermoeid, beoordelen objectief en werken nauwkeurig en betrouwbaar. De ideale assistent voor een doeltreffende huidkanker screening!

De SkinTwin wordt vervolgens beoordeeld door de dermatoloog. Indien nodig worden verdachte huidafwijkingen door middel van dermatoscopie verder onderzocht. Dit is een microscopische techniek waarbij de huid wordt onderzocht op huidstructuren en afwijkingen. Iedere microscopische beeldopname wordt toegevoegd aan de cliënt zijn SkinTwin opname en op exact de juiste locatie. 

De eerste SkinTwin, ook wel baseline SkinTwin genoemd, is van grote waarde naar de toekomst. Iedere volgende SkinTwin van de huid wordt namelijk vergeleken met de baseline SkinTwin. Op deze manier kunnen kleine veranderingen van de huid vroegtijdig worden waargenomen. Deze manier van screening levert daardoor een zeer belangrijk voordeel op in het vroegtijdig detecteren van huidkanker! 

bottom of page