top of page

BODY MAP

Uw huid is … inderdaad: onmisbaar in huidkanker screening. UV-beschadigingen uit het verleden, uw huidtype en aanwezigheid van allerlei moedervlekken geven direct inzicht in de actuele toestand van uw huid. Stelt u zich eens voor dat u de toestand van uw huid zou kunnen inzien met een druk op de knop? Kunt delen met medisch specialisten? Raadplegen jaren later?

 

Dit is moderne zorg die wij onze cliënten willen aanbieden. Met behulp van de laatste Vision technologie wordt een digitaal evenbeeld van uw huid gemaakt: uw SkinTwin! Met behulp van slimme software wordt uw SkinTwin volledig gecontroleerd op de aanwezigheid van moedervlekken & UV-schade. De apparatuur & software die uw SkinTwin creëren raken niet vermoeid, beoordelen objectief en werken nauwkeurig en betrouwbaar. De ideale assistent voor een doeltreffende huidkanker screening!  

 

Uw SkinTwin wordt vervolgens beoordeeld door de dermatoloog. Indien nodig worden verdachte huidafwijkingen door middel van dermascopie verder onderzocht. Dit is een microscopische techniek waarbij de huid wordt onderzocht op huidstructuren en afwijkingen. Iedere microscopische beeldopname wordt toegevoegd aan uw SkinTwin op exact de juiste locatie.

 

Uw eerste SkinTwin, ook wel baseline SkinTwin genoemd, is van grote waarde naar de toekomst. Iedere nieuwe SkinTwin van de huid wordt vergeleken met uw baseline SkinTwin. Op deze manier kunnen wij kleine veranderingen van uw huid vroegtijdig waarnemen. Deze manier van screening levert een zeer belangrijk voordeel op in het vroegtijdig detecteren van huidkanker!

bottom of page